CCC 2022 farger 1 FOTO Bjørn Opsahl

CC Cowboys

CC Cowboys har i 29 år vært garantister for norsk rock av ypperste kvalitet. De har oppnådd en rekke utmerkelser, fått tildelt gull- og platinatroféer, hatt tusenvis av spillejobber og har en imponerende rekke hitlåter på samvittigheten. I 2020 fyller bandet 30 år og Trollrock fyller ti år. Dette er den perfekte kombinasjonen og Trollrock er svært glade for at CC Cowboys kommer til Beitostølen for å avslutte fredagen under festivalen.

Magnus Grønneberg ble bestefar forrige gang bandet spilte på Trollrock – samme året som Trond Rogne ble far noen dager før.
– Dette blir et svært gledelig gjensyn. Jeg føler det er helt naturlig at noen av våre beste og mest legendarsike band kommer tilbake i 2020. Jeg hadde en meget følelsesladet prat med Magnus Grønneberg i etterkant av konserten sist. Han er svært dyktig på til sette ord på de store øyeblikkene i livet. Den gangen var det helt fullstappa på festivalområdet og jeg tror nok vi vil se det samme igjen. Hvert år dominerer CC Cowboys ønskelista til Trollrock.

Del gjerne innlegget!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin