DD_EP_COVER_1_11-1-1000x650

Dumpster Divas

#Onetowatch – etter mange forespørsler, er de tilbake ?

Dumpster Divas er en duo bestående av to samfunnsengasjerte damer som ønsker å gjøre verden til en bedre plass – både for dyr og mennesker.  Helle Karlsdottir (31) og Trine Duesund Urne (31) møttes for første gang høsten 2015, og etter dette har de spilt i lag. Bandnavnet ble til for å inspirere, skape diskusjon og rette søkelyset mot miljøkampen. De spiller sanger for jorda og menneskerett, og de har et brennende engasjement som smitter over på publikum.

Helle og Trine spiller jordnær og jovial musikk med flotte vokalharmonier. De bryr seg virkelig om det de synger om, og det skinner igjennom på scenen. Siden de begynte å spille sammen i 2016 har de spilt over 100 konserter over hele landet, fra Kristiansand til Lofoten, og spredt sitt klare budskap gjennom musikken. De har fått gode omtaler for musikken sin i norsk musikkpresse, samtidig som budskapet deres har fått mye oppmerksomhet i miljørettede blogger og nettsider. Jentene vrenger virkelig stemmebåndene sine i sin kjærlighet for miljøsaker.

Dumpster Divas ble nylig signert av bergensbaserte TIK Records. 7. Juni er resultatet klart når de gir ut sin aller første EP!

Del gjerne innlegget!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin