Marit_Warberg_Vestheim-1000x650

Marit Vestheim

Bli med på eit musikalsk eventyr med Marit & gutta!

Marit Warberg Vestheim er en 23 år gammel lokal artist som synger alt fra rock til klassisk. Hun har mange års erfaring med sang, musikk og dans fra kulturskolen i Øystre Slidre, og erfaring fra hovedroller i Ung i Valdres. Hun studerer nå på Hamar, hvor hun er aktiv i både teater- og musikklivet. Hun er med i ungdomskoret Defrost Youth Choir som konkurrerer på verdensbasis. Den siste tiden har hun sunget både på NRK TV sammen med koret, og en solosang er blitt spilt på NRK Hedmark- og Opplandsradioen.

Marit har fått med seg et backingband. Bandet består av fire lokale gutter med solid musikkerfaring.

Gitaristen er Erik Holmen. Han går nå på Luftkrigsskolen i Trondheim, der han har vært gitarist for husbandet Fighting Falcons de to siste årene.

Harald Hyseth Østlund skal spille trommer. Han har lang erfaring fra bandet The Gamasamas, der de blant annet har spilt på Norsk Beatlesfestival, Rakfiskfestivalen, Vinjerock samt opptreden for selveste kongeparet. Han har også spilt på Trollrock opptil flere ganger.

Bassisten, Wetle Wetlesen, har erfaring fra mange ulike band. Han har også erfaring som kapellmester. Fortiden studerer han i Oslo. Dette blir tredje gangen han spiller på Trollrock.

På keys og gitar er det Magnus Olav Bjerke Bratrud. Han har studert i Sogndal, og vært aktiv i musikkmiljøet der. Nå er han bosatt i Valdres, og driver med flere spennende musikkprosjekter her.

Marit og bandet har spilt på Trollrock tidligere. I år spiller de coverlåter fra ulike sjangere. De lover god stemning og håper mange tar turen innom Huldrescena!

Del gjerne innlegget!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin