staut-122-foto_michaela-klouda

STAUT

Staut-toner avslutter Trollrock for godt

Siste artist på hovedscenen lørdag 25.juli er Staut. De drar de siste tonene i Trollrock-historien og Valdres-gjengen avslutter med det festivalen for godt.

– Det er naturlig og det eneste rette at Staut avslutter denne epoken, sier Trond Rogne i Trollrock. – De har vært med oss før og de er en meget sentral del av Trollrock-historien så da passer det godt at de lukker døren etter endt festival.

Ti år med Staut – ti år med Trollrock

Både Staut og Trollrock startet i 2010. Trollrock holdt sin første festival i 2011, men organisasjonen startet høsten 2010. Staut ga ut sin første plate i mars 2010.

Vi i STAUT gleder oss noe fryktelig til å få spille på sommerens Trollrock, og vi setter stor pris på å få sette et stort utropstegn for en av de aller flotteste festivalene lander vårt har å by på, roser Gaute Ausrød i Staut.- Ettersom vi har 10 års jubileum neste år passer det perfekt å få lov til å være med på avslutningen av mange flotte år med Trollrock. Vi er allerede godt i gang med forberedelsene til denne konserten og jeg kan garantere et STAUT-show publikum ikke har sett før. Opplevelsene vi har med oss fra Trollrock opp igjennom er noe av det kuleste vi har gjort som STAUT og til sommeren skal vi like så godt toppe hele greia😁 Vi vil også si takk til alle som har bidratt til å skape noe så tøft og profesjonelt på vår hjemmebane, at vi har fått vært med på festen hele veien og ikke minst at vi får blåse ut lysene på kaka sammen med et fantastisk publikum i juli 2020.

Nye lanseringer før jul

Det meste av programmet til Trollrock er klart og de vil offentliggjøre nærmere 15 band i perioden før jul slik at programmet er komplett.

– Vi ønsker å gå julen i møte med komplett program. Nå er de fleste plassene fylt opp, men vi må vente til 1.desember med flere offentliggjørelse. Dette er etter markedsføringsplanene til artistene. Det er en fordel for oss å få med julegavesalget som tradisjonelt inneholder noen trollrock-biletter. 

Til nå er det solgt i overkant 800 festivalpass – noe som er langt flere enn før på denne tiden. Det betyr at det jubileumsåret og avslutnings-året mest sannsynlig går for fulle hus. 

Del gjerne innlegget!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin