289100423_588551765999501_7866784257678934421_n

Årets meny!

Trollrock har tre barer som byr på følgende varer:

7 Fjell Pilsner (tapp) er et lyst, friskt og fruktig lagerøl som passer like godt som tørsteslukker som det gjør til mat. Rikelige mengder Saaz og en lys og lett maltbase gjør dette til et lettdrikkelig, men spennende øl. Vi brygger dette ølet med den største andakt, for at du skal få en uovertruffen smaksopplevelse.

7 Fjell Småtøs American Blonde (bx) glutenfri er et fruktig øl med en behagelig tørr avslutning. Aromaen er forfriskende med lette innslag av sitrus, gress, blomster og korn. Ølet er en utmerket introduksjon til håndverksølets verden. Småtøs er en betegnelse på kvinner i alle aldre, og må ikke tolkes i sin odiøse betydning.

Sommerstemning IPA (tapp) Korona er i bakspeilet, og livet leker! Hva trenger man da, om ikke et sommerøl som gjør det hele komplett. Ølet du har i hånden er en dobbelt tørrhumlet lett tåkete Session IPA. Maltkroppen er myk og sommerlig, og humlen gir smaker av mandarin og steinfrukt. Her får du også tropiske aromaer fra humletypen Idaho 7 og Sabro. Finner du noe bedre å innta i solveggen etter at gressklipperen er parkert, så send oss en mail på fix@7fjellbryggeri.com, så skal vi fortelle deg hvorfor du tar feil.

Ginger Ninja (tapp) Produktet du har i hånden er et resultat av et tydelig ønske, både fra våre kunder og våre ansatte, om å få på plass en tørsteslukker av dette kaliberet. Ginger Ninja er laget på fersk ingefærjuice og blandet av de beste ganene i Bergen by. Her har du et produkt som kan nytes i alle årstider, men vær klar over at dette ikke er øl. Dette er Ginger Ninja; en alkoholholdig og smashable ingefærdrikk. GLUTENFRI!

Bareksten by 7F – Rhubarb Gin Fizz! (tapp) The product in your hand is the lovechild born out of the combined efforts of Bergen’s two leading craft producers of liquid satisfaction – Bareksten Spirits & 7 Fjell Bryggeri.

1799 Bergen Blanc (bx) er et fruktig og forfriskende øl med et moderne smaksbilde. Ølet er brygget med hvete og har et innslag av sitron som gir det en nydelig fruktig avslutning. Det syrlige og tørre inntrykket balanseres av en tilsetning av laktose, noe som gjør det til en ideell tørsteslukker for de fleste anledninger.

Bareksten by 7 Fjell – Passionfruit Fizz! (bx) This product is the lovechild born out of the combined efforts of Bergen’s two leading craft producers of liquid satisfaction – Bareksten Spirits & 7 Fjell Bryggeri. We have constructed a vibrant and fruity pre-mixed Gin Fizz and packaged it in a can, so you can bring it everywhere. You’re welcome.

Wongraven Morgenstern Riesling 2021 (glass) Ung, fruktig og slank. Preg av sitrus, eple og urter, streif av mineraler i ettersmaken.

Wongraven Alleanza Langhe Rosso 2020 (glass) Ung, frisk og saftig, preg av røde bær, krydder og urt. Ettersmak med god lengde.

Soler-Jové Cava Brut Reserva (glass) Saftig preg av friske epler, sitrus og urter, streif av kjeks, nøtt og mineraler. Kremet brus.

Vodka & Redbull (glass)

Fisk (shot)

Trollblod 22 (glass) – Soler-Jové Cava Brut Reserva med Redbull Vannmelon – Årets Trollrock-drink 🙂 En sprudlende sommerdrink 🙂

Pepsi max (bx)

Solo (bx)

7Up (bx)

Red Bull (bx) – vanlig

Boble (bx) – naturell – kullsyrevann

Vann fra springen – gratis

Kim´s Potetgull – salt & pepper og salt

 

 

Del gjerne innlegget!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin