Cover? Staut2 2022 - Stine heimsvik

Kulturprisvinner 2022 – Alle oss!

Det fantastiske møte vi hadde på Beitostølen har blitt belønnet med en pris – den høythengende Kulturprisen i Øystre Slidre!

Vår hovedoppgave er å få alle til å ta del i prisen og i feiringen. Du som kjøpte billett, alle som spilte på en scene, alle som hjelper til og ikke minst alle i Trollrockfamilien. Man kan ikke ta bort noen elementer her. Dere som koser dere på festival kveld etter kveld betyr utrolig mye for oss.

Siden 2018 har vi hatt en vanvittig gjeng som vi kaller Trollrockfamilien. Dette er ikke en tom beskrivelse, men et uttrykk for et sted man kan stole på hverandre, et trygt miljø og et sted man har påvirkning. Selve hovedelementet i festivalen Trollrock er Trollrockfamilien.

Så kommer publikum. 2022 ble en gedigen suksess. Dere kom tidlig, dere gikk sent. Alle oppførte seg fint, alle kjøpte mye og alle var glade. Vi prøver å analysere hva som er årsakene til dette. Noe handler selvsagt om tilgjengelighet på område, hva som selges, hvordan området ser ut og opplagt hvilke artister som spiller . Men mye handler om hvem som er publikum. Folk trekker folk. God stemning avler god stemning. Godt vær avler også god stemning.

2022 handlet mye om artister som har betydd mye for Trollrock før. CC Cowboys spilte på den aller første festivalen i 2011. Staut har vært med oss hele veien. Dumdum Boys har vært innom før, Odd Nordstoga er blant våre gode venner. deLillos likeså. Vamp tok enda til med seg koret Kurve. DiDerre og Jo Nesbø har de to siste gangen virkelig satt fyr på festivalen. Trollrock kommer aldri til å bli noen Øya-festival – med all mulig respekt. Vi er den trivelige festivalen med artister du kjenner.

VI skal ta med så mange som mulig på feiringen og tenker nå på hvordan det skal gjennomføres.

Har du tips eller innspill? Send en epost til info@trollrock.no 🙂

Del gjerne innlegget!