Miljø

Trollrock har i 2022 blitt miljøgodkjent arrangement gjennom FEE og Miljøfyrtårn! Det er utmerkelser vi setter høyt. Det viser at vi tar spesielt ansvar for søppelsortering, innkjøpsrutiner, transport og samarbeid.

Trollrock prøver å ta stadig større miljøansvar. Det blir mini-miljøstasjoner på området og vi ber alle om å bli med å sortere best mulig. Festivalen sorterer i følgende fraksjoner: Plast, papp, papir, glass/metal, batteri, lyspærer, elekroniskavfall, organiskavfall og brennbart. Vi har nedbrytbare engangsglass av maisstivelse.

Beitostølen er et meget attraktivt turistområde som ligger i naturskjønne omgivelser. Derfor anbefaler vi alle om å ta hensyn til område de befinner seg i. Man finner sorteringsstasjoner og panteboder flere steder på Beitostølen, og vi oppfordrer alle til å benytte søppelkassene inne på området. Det gjør jobben enklere for våre frivillige. I 2022 vil vi prøve å være flinkere til å sette avfallsdunker på vei fra sentrum til festivalområdet. Her vil vi gjerne be publikum skille mellom returflasker, engangsflasker og brennbart avfall.