Tilgjengelighet

Festivalområdet ligger 2 km fra Radisson Blu Beitostølen (overnattingstilbudet lengst unna – i sentrum) og 900 m fra Beitostølen Camping (det nærmeste overnattingstilbudet). Det er adkomst via asfaltert gang og sykkelvei fra sentrum og til nedkjøring til Skistadion. Fra campingplass er det 900 m og 700 m av denne veien er grusvei med tildels mye vaskebrett. Veibredde er 4,5 meter. Festivalområdet har asfaltert rulleskiløype med tilknytning til de fleste områder. Ellers er den fotballbane-lignende plassen dekket av grus. Området har en forhøyning på høyre side, sett fra scenen, som gir god utsikt i sittende posisjon. Denne delen er tilgjengelig via asfaltert løype. HC-tribune er i sentrum av festivalområdet - rett ved siden av lydmikser. Denne delen er tilgjengelig via asfaltert løype. Det er ingen trapper på området. Fra parkeringsplass er det en bakke på ca 100 m med liten til moderat helling mot inngang.

Trollrock aksepterer ledsagerbevis - de reserveres via billettsalget hos Hoopla.

Shuttlebuss: Trollrock setter opp egne shuttle-busser fra sentrum og til festivalområdet. Disse går fra Radisson Blu til festivalområdet. Avgang er når bussen har nok mennesker. Det er ingen rutetid, men det er to busser så de går ofte. Shuttle-buss koster 30 kr per tur. Man kan kjøpe et bånd som gir shuttlebuss hele festivalen for kr 100. Billetter til shuttlebuss selges i billettbod.

Ledsager og ledsagerbillett

Ledsager-billetter – betaler kun billettavgift – er tilgjengelig på nett som festivalpass. Kommunale ledsagerbevis blir godtatt. Èn ledsager per bruker – hvis det er flere ledsagere per bruker, må det være egne beviser på dette.

HC-område

Egne billetter til en opphøyd tribune der man har god sikt i sittende stilling. Her vil man få adgang sammen med ledsager. HC-området har en kapasitet på ti personer pluss ledsagere. Det er eget HC-toalett innen god rekkevidde fra HC-området.

Festivalområdet har toaletter for funksjonshemmede inne på toalett-området. Billetter til HC-område og ledsager kjøpes via link under til de forskjellige dagene eller hele festivalen:

Kjøp billetter

Diverse

Kabler og ledninger vil være nedgravd eller dekket med standard kabelgater.

Betaling er med kortterminaler og tapping.

Det finnes tilpassede bardisker som er 80 cm høye som man kan benytte fra sittende posisjon.

Det er tilpassede parkeringsplasser rett ved inngangen til festivalområdet. Døgnpris er 50 kr – betales via Vipps 618878.

Det er ikke teleslynge på område per i dag, men det jobbes med og vi vil informere om dette tilbudet om det blir realisert. Det er tillatt med førerhund.

For informasjon om bussruter, se Nor-way Bussekspress

Forbedringer kommer

Trollrock er i en forbedringsfase med tanke på tilgjengelighet. Stikkord er bedret adkomst i form av kjørematter, flere tilpassede toaletter, tolketjeneste på enkelte konserter, ny nettside med utbedringer i form av video og VoiceOver, kontraster og synlighet, transportmuligheter for rullestolbrukere, tilgjengelig og god informasjon for alle. Mer informasjon om disse endringene kommer i løpet av våren.

Vi tar gjerne imot gode tips på e-post til tilgjengelighet@trollrock.no