Info

Trollrock ønsker å legge forholdene godt til rette for publikum. Her har vi oversikt over fasiliteter, ankomst, aldersgrenser og alt annet du måtte lure på.

Trollrock

Trollrock er en urban friluftsfestival i spektakulære omgivelser på Beitostølen. Den beste musikken kombineres med fantastisk natur, utallige aktivitetstilbud, komfortable overnattingsmuligheter, kulinariske opplevelser og unik atmosfære.

Billetter

Beitostølen sentrum

Fjellandsbyen Beitostølen er liten og oversiktlig. Det ulmer av barer, utesteder, restauranter, butikker, overnattingsteder og andre fasiliteter på Beitostølen.

Festivalområdet

Festivalområdet er på Beitostølen Skistadion, Tjednbakkvegen 16. Dette er i gangavstand fra de fleste overnattingsbedrifter og fasiliteter på Beitostølen, men det vil også gå shuttlebusser under festivalen. Området har en kapasitet på ca 4000 gjester pr dag. Publikumsinngangen er ved første nedkjøring til stadion. Billetter og billettbånd selges/kontrolles ved inngang til festivalen. Sikkerhetsvaktene foretar search av publikum ved entring av området. PS: Det er 100 kr tillegg for kjøp av billett i døra.

Trollrock har to scener:

 • Trollscena: Dette er hovedscenen. Konsertslutt 01.00 torsdag, fredag og lørdag.
 • Huldrescena: Ved inngangen – utendørs, men mulighet for å stå under seil. Ca 500 pers. Konsertslutt 23.00 torsdag, kl 23:00/02:00 fredag og lørdag.

Shuttlebuss

Shuttlebusser går kontinuelig fra Radisson Blu til festivalområdet t/r fra festivalåpning til festivalslutt.

Priser:

 • Kl 16-22: Enkelt turer 35 kr/pers. Kl 16-22
 • Fra kl 22: Enkelt turer 50kr/pers fra kl 22

Det går raskest om man har kontanter. Bruker du Vipps, anbefales det at man betaler før påstigning og viser sjåføren kvitteringen 

Tilgjengelighet

Festivalområdet ligger 2 km fra Radisson Blu Beitostølen (overnattingstilbudet lengst unna – i sentrum) og 900 m fra Beitostølen Camping (det nærmeste overnattingstilbudet). Det er adkomst via asfaltert gang og sykkelvei fra sentrum og til nedkjøring til Skistadion. Fra campingplass er det 900 m og 700 m av denne veien er grusvei med tildels mye vaskebrett. Veibredde er 4,5 meter. Festivalområdet har asfaltert rulleskiløype med tilknytning til de fleste områder. Ellers er den fotballbane-lignende plassen dekket av grus. Området har en forhøyning på høyre side, sett fra scenen, som gir god utsikt i sittende posisjon. Denne delen er tilgjengelig via asfaltert løype. Det er ingen trapper på området. Fra parkeringsplass er det en bakke på ca 150 m med liten til moderat helling mot inngang. 

Kabler og ledninger vil være nedgravd eller dekket med standard kabelgater.

Betaling er med kortterminaler og tapping.

Det finnes tilpassede bardisker som er 80 cm høye som man kan benytte fra sittende posisjon. 

Det er tilpassede parkeringsplasser rett ved inngangen til festivalområdet. Døgnpris er 50 kr – betales via Vipps 618878.

Det er ikke teleslynge på område per i dag, men det jobbes med og vi vil informere om dette tilbudet om det blir realisert.Det er tillatt med førerhund.  

For informasjon om bussruter, se Nor-way Bussekspress

Ledsager og ledsagerbillett

Ledsager-billetter – betaler kun billettavgift – er nå tilgjengelig på nett under hver aktuelle dag og som festivalpass. Kommunale ledsagerbevis blir godtatt. Èn ledsager per bruker – viss det er flere ledsagere per bruker, må det være egne beviser på dette.

HC-Område

Egne billetter til en opphøyd tribune der man har god sikt i sittende stilling. Her vil man få adgang sammen med ledsager. HC-området har en kapasitet på ti personer pluss ledsagere. Det er eget HC-toalett innen god rekkevidde fra HC-området.

Festivalområdet har toaletter for funksjonshemmede inne på toalett-området. 

Billetter til HC-område og ledsager kjøpes via link under til de forskjellige dagene eller hele festivalen:

Festivalpass

Ledsager

Forbedringer kommer!

Trollrock er i en forbedringsfase med tanke på tilgjengelighet. Stikkord er bedret adkomst i form av kjørematter, flere tilpassede toaletter, tolketjeneste på enkelte konserter, ny nettside med utbedringer i form av video og VoiceOver, kontraster og synlighet, transportmuligheter for rullestolbrukere, tilgjengelig og god informasjon for alle. Mer informasjon om disse endringene kommer i løpet av våren. Vi tar gjerne imot gode tips på e-post til tilgjengelighet@trollrock.no 

Miljø

Trollrock har i 2022 blitt miljøgodkjent arrangement gjennom FEE! Det er en utmerkelse vi setter høyt. Den viser at vi tar spesielt ansvar for søppelsortering, innkjøpsrutiner, transport og samarbeid.

Trollrock prøver å ta stadig større miljøansvar. Det blir mini-miljøstasjoner på området og vi ber alle om å bli med å sortere best mulig. Festivalen sorterer i følgende fraksjoner: Plast, papp, papir, glass/metal, batteri, lyspærer, elekroniskavfall, organiskavfall og brennbart. Vi har nedbrytbare engangsglass av maisstivelse.

Beitostølen er et meget attraktivt turistområde som ligger i naturskjønne omgivelser. Derfor anbefaler vi alle om å ta hensyn til område de befinner seg i. Man finner sorteringsstasjoner og panteboder flere steder på Beitostølen, og vi oppfordrer alle til å benytte søppelkassene inne på området. Det gjør jobben enklere for våre frivillige. I 2022 vil vi prøve å være flinkere til å sette avfallsdunker på vei fra sentrum til festivalområdet. Her vil vi gjerne be publikum skille mellom returflasker, engangsflasker og brennbart avfall. 

Betaling

Betaling i barer og spisesteder på festivalområdet foregår med Visa og Mastercard, Billetter kan kjøpes med kontanter, ellers er festivalen kontantfri.

Mat og drikke

Festivalområdet vil ha en rekke utsalgssteder for både mat og drikke. Vi har et bredt utvalg av både kortreist og langreist mat. Det finnes også alternativer for vegeterianere, pesceterianere og veganere. Trollrock sin egen drikkemeny består av flere typer øl, lettøl, prisbelønte drinker, flere typer cider, hvitvin, rødvin, Prosecco, mineralvann og drinker opp til 22%. Det er ikke tillatt å ha med seg medbrakt mat eller drikke. 

Det blir mat fra flere tilbydere i en spennende matgate med gode sittemuligheter. 

Transport

Beitostølen ligger i Valdres mellom Gudbrandsdalen og Hallingdal, og forholdsvis midt mellom Oslo og Bergen. Om man ikke kjører selv er det flere muligheter å komme seg til Beitostølen på:

 • Fra Oslo: Beitostølen ligger 221 km fra Oslo. Om du kjører bil tar dette ca 3 timer. Du kan også benytte deg av buss (Valdresekspressen).
 • Fra Bergen: Ca 300 km, 4 timer kjøring. Du kan evt ta buss via Fagernes, tog til Gol eller fly via Gardermoen.
 • Fra Trondheim: Ca 400 km 5 timer kjøring. Buss, tog eller fly via Oslo.
 

Parkering

Trollrockpublikum som ankommer festivalen med egne transportmidler vil få mulighet til parkering på utsiden av festivalområdet.

 • Pris 50,- pr døgn.
 • Betaling via Vipps til 618878.

Taxi

Valdres har flere taxiselskap. Ofte lønner det seg å bestille fra dit du skal, så vel som hvor du drar fra. Oversikt finner du her. Kontakt også vår samarbeidspartner – Kai Høgden persontransport på telefon 91831445. 

Overnatting

Det fins en rekke overnattingstilbud. Klikk her for full oversikt.

Aldersgrense

Trollrock er tilgjengelig for alle, men det gjelder visse regler for de som er under 18 år. Er man under 16 år må man være i følge med en foresatt/verge, dvs en edruelig person over 25 år. Personer mellom 16 og 18 år trenger ingen foresatt/verge, men vil få egne billettbånd som hindrer kjøp av alkohol. Det er strengt forbudt for alle under 18 år å nyte alkohol eller være beruset på festivalen. Det samme gjelder å viderformidle alkohol til de under 18. Overtredelse fører til bortvisning av området umiddelbart og avklipt festivalbånd.

Åpningstider

 • Torsdag:16.00 – 01.30 (Alkoholsalg stenger 01.30)
 • Fredag: 16.00 – 02.30 (alkoholsalg stenger 02.00)
 • Lørdag familiedag – gratis: 12:00 – 14:00
 • Lørdag kveld: 16.00 – 02.30 (alkoholsalg stenger 02.00)

Armbånd

Det første du bør gjøre når du ankommer Trollrock er å få byttet billetten i et armbånd. Dette gjør du ved inngangen til festivalområdet fra onsdag kl 19-21, torsdag fra kl 13, fredag og lørdag fra kl 14. OBS: Erfaring viser at det oppstår store køer før de største konsertene, derfor anbefaler vi alle å beregne god tid i forkant for å få best mulig konsertopplevelse.

Akkreditering

De som har avtalt presseakkreditering eller frivillig-akkreditering, kan hente sine beviser på billettkontoret ved inngangen til festivalområdet. Akreditering av frivillige skjer også her.

Følgende er dessverre ikke tillatt på festivalområdet:

 • Dyr. Nærmeste Kennel er Skammestein ca 3 km unna på Myhre Gård. MERK: Førerhund er unntatt.
 • Paraplyer. Vi selger regnponcho på området
 • Campingstoler. Det vil bli satt ut en rekke bord og benker.
 • Medbragt mat og drikke. Mer enn nok å få kjøpt.
 • Narkotiske stoffer. Det er politi og narkohunder på området.
 • Overstadig berusede publikumere. Disse vil bli bedt om å forlate området.
 • Speilreflekskamera, videokamera inkl. GoPro
 • Selfiestang

Til slutt håper vi vårt fantastiske publikum vil fortsette bidraget med å lage verdens trivligste festival i mange år fremover. God festival!