Festivalområdet ligger 2 km fra Radisson Blu Beitostølen (overnattingstilbudet lengst unna – i sentrum) og 900 m fra Beitostølen Camping (det nærmeste overnattingstilbudet). Det er adkomst via asfaltert gang og sykkelvei fra sentrum og til nedkjøring til Skistadion. Fra campingplass er det 900 m og 700 m av denne veien er grusvei med tildels mye vaskebrett. Veibredde er 4,5 meter. Festivalområdet har asfaltert rulleskiløype med tilknytning til de fleste områder. Ellers er den fotballbane-lignende plassen dekket av grus. Området har en forhøyning på høyre side, sett fra scenen, som gir god utsikt i sittende posisjon. Denne delen er tilgjengelig via asfaltert løype. Det er ingen trapper på området. Fra parkeringsplass er det en bakke på ca 150 m med liten til moderat helling mot inngang.

Kabler og ledninger vil være nedgravd eller dekket med standard kabelgater.

Qr-koder med menyer skannes med mobiltelefon.

Betaling er med kortterminaler og tapping, samt at det er bestillinger via Qr-koder på opphøyd tribune og matområde – eget sitteområde med matgate og barutsalg.

Det finnes tilpassede bardisker som er 80 cm høye med bardisk man enkelt kan benytte fra sittende posisjon.

Det er tilpassede parkeringsplasser rett ved inngangen til festivalområdet. Døgnpris er 50 kr – betales via Vipps 618878.

Det er ikke teleslynge på område per i dag, men det jobbes med og vi vil informere om dette tilbudet om det blir realisert.

Det er tillatt med førerhund.

For informasjon om bussruter, se Nor-way Bussekspress

Ledsager og ledsagerbillett

Vi jobber nå med å få til ledsager-billetter – betaler kun billettavgift – på nett og vurderer samtidig om vi skal ha billetter til en egen opphøyd tribune der man har god sikt i sittende stilling. Her vil man få adgang sammen med ledsager. Kommunale ledsagerbevis blir godtatt. Ledsagere får gratis billett. Èn ledsager per bruker – viss det er flere ledsagere per bruker, må det være egne beviser på dette. Festivalområdet har toaletter for funksjonshemmede inne på toalett-området.

Forbedringer kommer!

Trollrock er i en forbedringsfase med tanke på tilgjengelighet. Stikkord er bedret adkomst i form av kjørematter, flere tilpassede toaletter, tolketjeneste på enkelte konserter, ny nettside med utbedringer i form av video og VoiceOver, kontraster og synlighet, transportmuligheter for rullestolbrukere, tilgjengelig og god informasjon for alle. Mer informasjon om disse endringene kommer i løpet av våren. Vi tar gjerne imot gode tips på e-post til tilgjengelighet@trollrock.no